Menü Kosár (0)
Kutyaházad ingyenesen házhoz szállítjuk

Rólunk

Rólunk

Világ életemben asztalosnak készültem, a fa szeretete több mint 30 éve tölti ki az életemet. Idővel rajongásom a páromra is átragadt, és ettől kezdve közösen irányítjuk a Számel asztalosműhelyet.

Vállalkozásunkat 1997-ben indítottuk, és az első pillanattól kezdve a minőségi, igényes, gyors és rugalmas ügyfélkezelést és gyártást tekintettük alapnak. Legyen szó kerti házról, lambériáról, kulcsrakész családi házakról vagy éppen kedvenceinkről, a kutyaházakról.

24 éve, amikor az első kutyaházakat terveztük, számtalan kutyatenyésztővel beszéltünk. Mindent tudni akartunk a különböző kutyafajták szokásairól, igényeiről és természetéről


Célul tűztük ki, hogy olyan magas minőségű, stabil kutyaházakat fogunk építeni, amelyeket szívesen használnak majd a kis lakók, büszkén mutogatnak majd a gazdik, és akár több éven, évtizeden át masszív, tartós és használható kutyaotthonok lesznek.

A begyűjtött információk alapján aztán több, különböző elrendezésű, méretű és felszereltségű kutyaházat is terveztünk, hogy a félénk, bátortalan, kíváncsi, lusta, mozgékony, kicsi, óriási, vemhes és leellett kutyák számára is tökéletesen igényre szabott kutyaházakat készíthessünk.

Mára több ezer kutyaházat adtunk át, a pozitív visszajelzések pedig minden képzeletünket felülmúlták. A Számel kutyaházak nemcsak szemet gyönyörködtetőek, de megfelelő választás esetén teljes mértékben kielégítik a kutyák kényelmi és komfortérzetét.

Jelenleg 30 féle hagyományos és szigetelt, a kutya méretéhez igazodó kutyaház rendelhető a honlapról. Egyedi igények alapján azonban a legmerészebb elképzeléseket is megvalósítjuk. Legyen szó ablakkal szerelt, parkettázott vagy éppen fűtött kutyaházról.

Lépj be a kényelmes és komfortos kutyaházak világába!

Üdvözlettel
Számel Ottó és Ildikó