Menü Kosár (0)
Kutyaházad ingyenesen házhoz szállítjuk

Miért a Számel?

Saját gyártás

A Számel kutyaházak a legnagyobb gondossággal, odafigyeléssel és szeretettel, saját, jól felszerelt asztalosműhelyünkben készülnek. Minden egyes házat egyedileg készítünk el, mintha csak a saját kutyánknak szánnánk.

Kutyák igényei szerinti kialakítás

24 évvel ezelőtt, cégünk első lépéseinek 5 éve azzal telt, hogy felkutassuk a jóhírű kutyatenyésztőket azzal a céllal hogy megtudjuk, a kutyusoknak milyen kutyaházak felelnek meg legjobban. A Számel kutyaházak jelenlegi formájukat és kialakításukat vevőink visszajelzései és tapasztalatai is igazolják. Célunk, hogy a kutyusok igényeinek leginkább megfelelő otthonokat készítsünk számukra.

Rólunk mondták

Kedves Cím! A néhány hete Salgótarjánba leszállított kutyaházat tegnap vette birtokba a 8 hetes kiskutyánk. Nagyon otthonos neki és úgy közlekedik a két rétegben feltett hőfüggönyön keresztül mintha mindig is ezt csinálta volna. Köszönjük a nagyon szép kutyaházat melyben megnyugvás számunkra, hogy biztonságban és jó helyen van a kiskutyánk a téli időben is. Békés karácsonyt és boldog új évet kívánunk! Üdvözlettel: Diószegi Éva

Diószegi Éva

Kedves Számel Ottó Úr! Nagy örömünkre ma megérkezett a megrendelt Dexter kutyaház. Gyönyörködünk benne, szép igényes munka és alapanyag. Örömmel vettük, hogy összeszerelt állapotban vehettük át és nem lapra szerelten. A szállítás is profi volt, a gépkocsivezető készségesen segített a kertben a helyére tenni a kb 90 kg-os ólat. Másoknak is ajánlani fogjuk a termékeiket! Jövő héten érkezni fog a kiskutya is, reméljük sok öröme lesz a gyönyörű házikójában. További jó egészséget és sikeres munkát kívánunk!

Hollósi László és Hollósiné Dr. Szentesi Zsuzsanna

Léda az első pillanattól szereti a kutyaházát. Imád benne elbújva aludni, ha pedig kisüt a nap, azonnal a tetejére ugrik napozni. Jó választás volt a Dexter kutyaház. Stabil, masszív, nagyon szép kutyaházat kaptunk. Köszönjük.

Németh Zsolt

Nagyon szép házat vettem , házhoz szállítva! Köszönöm a korrekt munkát.

Nemes Gábor

Németországba rendeltem a kutyaházat, gyönyörű lett, a kis kutyám is boldog. Köszönöm szépen.

Melinda Olah

Számel számokban

24

24 év kutyaházgyártási tapasztalat

1 000+

Több ezer boldog kutyus

1 000+

Több ezer elégedett gazdi

Minőségi alapanyagok

Kutyaházaink kifogástalan minőségű erős és tömör fenyőfaszerkezetre épülnek, így sokáig stabilak és szépek maradnak. Belül minőségi borókafenyű lambériaborítást alkalmazunk, kívül pedig borókafenyő lambériát, 3 cm-es masszív fenyő fél rönköt vagy 4,5 cm-es még masszívabb padlódeszkát használunk. A 4 cm vastag szigeteléseket a talaj- és tetőelemekbe, valamint az oldal- és válaszfalakba is beépítjük.

Igényes, gyönyörű kidolgozás

A Számel kutyaházak a legnagyobb gondossággal, odafigyeléssel és szeretettel, saját, jól felszerelt asztalosműhelyünkben készülnek. Minden egyes házat egyedileg készítünk el, mintha csak a saját kutyánknak szánnánk.

Stabil, masszív kialakítás

Kutyaházainkat nem lapraszerelve, hanem kötőelemekkel rögzítve összeszerelt kész álapotba szállítjuk. Stabil és masszív kialakítását mi sem bizonyítja jobban, mint a kutyaházak 40-től akár 170 kg-os súlya. Ezek a kutyaházak garantáltan nem dőlnek össze a kutyák alatt, és még hosszú évek múlva is szép, biztonságos, védett otthont biztosítanak a kedvencek számára.

Választható borítással

Kutyaházaink választható külső borítással készülnek.
Az Atlas, Bruno és Dexter kutyaházak szerkezetét 15 mm nagyon masszív , tömör északi borókafenyő-lambéria fedi.
A Cezar, Indigo és Goofy kutyaházakat 3 cm vastag szemetgyönyörködtető tömör északi borókafenyő félrönk borítja, ami megegyezik a manapság nagyon közkedvelt röngházak formájával.
A Maximus kutyaházak borítása pedig 4,5 cm vastag szintén nagyon masszív, tömör északi borókafenyő padlódeszka, ami “kutyaház 100 évre való”

Egyedi igények

A Számel kutyaházak kínálatában jelenleg 7 féle különböző kutyaház szerepel, mindegyik 6 méretben. Ezekhez igény szerint egyedi kiegészítők kérhetők, pl. szigetelés, válaszfal, nyitható tető, pihenőterasz, fedett pihenő terasz, rágásvédelem a bejáratra és a négy külső sarokra. A 6 méreten túl, kérésre extra nagy vagy pici kutyaházakat is építünk, valamint luxuskiegészítők is választhatók, mint pl. ablak, zárható ajtó stb.

Vastag, beépített hőszigeteléssel

A hideg, zord téli időjárás és a tikkasztó nyári meleg ellen remekül védelmet biztosítanak a hőszigeteléssel ellátott kutyaházak, amelyek külső és belső borítása közé 4 cm vastag szigetelőanyagot építünk és így a fal, talaj és tető vastagsága minimálisan is 7,5cm, ami több mint elegendő.

3 év teljeskörű garancia

Kutyaházaink kifogástalan alapanyagokból, gondos odafigyeléssel, stabil és masszív szerkezettel készülnek, így bátran vállalunk rá 3 éves garanciát. A garancia részleteiről itt olvashat bővebben.

24 év tapasztalat

A Számel asztalos vállalkozást 1997-ben alapítottuk. Az eltelt 24 év minden asztalos tapasztalata visszaköszön kutyaházaink csodás megmunkálásában és aprólékos kialakításában. Nem utolsó sorban próbálunk eleget tenni a gazdik kivánságainak.

Válassz te is számel kutyaházat kedvencednek