Ha nyitható tetővel rendelsz kutyaházat, ingyenesen szállítjuk házhoz.

Hasznos információk

Szállítás

A www.szamelkutyahaz.hu weboldalon leadott megrendeléseket 2-15 munkanapon belül sok esetben mi személyesen szállítjuk ki, hogy a kutyaház időben és sértetlenül megérkezzen. Felhívnánk a figyelmedet hogy a házhoz szállítás a kapun belülre való elhelyezését tartalmazza. Nem tartalmazza: a kennelbe,  a sáros udvara, vagy sok esetben a kertvégére kért kutyaház elhelyezését. De természetesen szívesen segítek díjmentesen amennyiben a gazdi erre megkér és segít, és a körülmények is elfogadhatók. Sok esetben a nagyobb méretű hőszigetelt kutyaházak 120-150 kilósak, ide már több segítségre van szükség, amit a gazdinak kell biztosítani.

A vírus felbukkanása óta nagy részben vesszük igénybe a RABEN futárszolgálatot, akik nagy odafigyeléssel szállítják raklapon a készre szerelt kutyaházainkat.  Kérjük, hogy a megrendelés során azt a címet add meg, ahol a futár napközben 8-16 óra között elér. 

Abban az esetben ha mi visszük ki a kutyaházat, szállítás előtt 24-48 órával felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a pontos szállítási időről. Amennyiben futárszolgálattal küldjük, a csomag feladását követően e-mailben vagy sms-ben kapsz értesítést a kiszállítás várható idejéről. A csomagszám alapján a futárszolgálatnál tudsz érdeklődni a kiszállításról.

Sikertelen kézbesítés esetén a futár telefonos egyeztetést követően ismételten megkísérli a csomag kiszállítását. Amennyiben ez is sikertelen, a csomag visszakerül a feladóhoz. Az ebből keletkező többletköltség a Megrendelőt terheli, és kiszámlázásra kerül.

Fontos!

A csomag átvételekor mindenképpen ellenőrizd a csomag sértetlenségét. Ha megsérült a csomag, akkor vetess fel jegyzőkönyvet a sérülésről, amelyben a hibákat is pontosan részletezitek. A jegyzőkönyv hiányában sem a futárszolgálat, sem a Számel s.r.o. nem tudja a sérüléssel kapcsolatos reklamációt elfogadni.

A szállítási költségek:

 - Szállítási költség:  ingyenes (2-15 munkanap amennyiben nyitható tetővel rendeled a kutyaházat)

 - Expres gyors szállítás (2-5 munkanap): 15 000Ft 

 - Szállítási költség: 15 000 Ft (Amennyiben NEM nyitható tetővel rendeled a kutyaházat)

Amennyiben kérdésed van a szállítással kapcsolatban, írj nekünk az info@szamelkutyahaz.hu e-mail címre, vagy hívj minket a 0670/660-36-09